Indira Levak oduševila fanove gestom prema prodavačici: “I mužu je oko zasuzilo”

0

Pjevačica Indira Levak oduševila je svoje fanove gestom prema prodavačici iz jedne trgovine. Objavila je zajedničku fotku s prodavačicom koju je nazvala “teta Sreća”, na kojoj ova drži poklon.

Povod tome je bila činjenica da je teti to bio posljednji dan na poslu prije mirovine, a Indira joj je tako željela zahvaliti na trudu i ponašanju prema kupcima.

“Jedan radni vijek upravo je danas završio! Naša draga teta Sreća (tako ju mi zovemo ),svoj je posao obavljala s puno ljubavi i uvijek bila nama kupcima na usluzi… Upravo zbog toga je zaslužila da joj jedan mali dio ljubavi vratimo i da joj ostanemo u lijepom sjećanju kao i ona nama… Kaže ona zadnji mi je dan,al’ knedla mi je u grlu… Nije joj lako,al’ ima malu unuku ,pa će u njoj uživati! Kako vrijedna žena! Na rastanku teta Sreća zaplaka,a i mužu oko zasuzi… Volimo vas”, napisala je Indira uz fotku.

S “tetom Srećom” slikao se i njen suprug Miroslav Levak, a Indirini pratitelji su joj u komentarima dali do znanja koliko im se svidjela ova gesta pjevačice, prenosi Index.hr

“Svaka čast, draga”, “Najbolji ste”, “Sigurno joj puno znači”, “Indira, vi ste zaista divna osoba, a gospođi želim da uživa u odmoru”, “Predivno i svaka čast Indira i Mirek, dobro se dobrim vraća”, bili su neki od komentara.