Karantin koncert: Severina i Leo u izolaciji zapjevali “Kreni”, gošća i popularna Senidah

0

Hrvatska muzička zvijezda Severina Kojić brojnim fanovima odlučila je uljepšati vrijeme koje provode u izolaciji dok traje pandemija koronavirusa.

Tako je pjevačica pokrenula novi projekt pod nazivom “SeVeTeVe”. Riječ je koncertima u karantinu, kako ih je ona nazvala, u kojima Severina svaki put ima nove goste koji zajedno s njom pjevaju i odgovaraju na pitanja fanova na Instagramu.

U prvom videu u kojem je pjevačica pozvala ljude da ostanu kod kuće, njeni gosti bili su Saša Matić, Jala Brat, Boris Novković, Goran Karan, Mia Dimšić i mnogi drugi, dok je drugi put odlučila ugostiti popularnu Senidah, Gorana Bogdana, Matiju Dedića, Amira Kazića Lea…

Zanimljivo je bilo kada su Leo i Severina u izolaciji izveli svoj stari hit “Kreni” i publiku podsjetili na pjesmu koju su snimili davne 2002. godine.

U uvodnim riječima Severina je pozdravila građane Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije…, a onda je zapjevala pjesmu “Italijana” i tako poslala poruku podrške Italijanima, čija zemlja ima najviše žrtava koronavirusa u svijetu.

“Nećemo ti otvoriti vrata koronice mala, ostani pred vratima, a mi ćemo ostati doma”, poručila je Severina i nastavila pjevati.