Nada Topčagić: Trebalo je ovako nešto, da sve dođe na svoje mjesto

0

Poznata pjevačica Nada Topčagić vrijeme izolacije provodi u svojoj kući na Tari, a ovom prilikom otkrila je kako se nosi sa novonastalim okolnostima.

Kako su svi nastupi otkazani, pjevačica ističe da joj to ne predstavlja veliki problem, ali njenim mlađim kolegama sigurno.

Ona je mišljenja da će se oni najteže izboriti sa tim, ali i da je nešto ovog tipa i trebalo da se desi kako bi na estradi sve došlo na svoje mesto.

“Neka se moje kolege pevači oproste od velikih honorara, oni se svi žale, a videće kako će im biti kad prođe ovo sve. Mojim mladim kolegama će posebno teško da padne to. Ja tako gledam te mlade generacije i ne verujem. Mladost je precenjena, danas je bitno samo da si mlad i da si prepumpan, i ti si zvezda. Mislim stravično! Stvarno je trebalo da dođe do nečega ovakvog i da sve dođe na svoje. Ja sam ovo sve prorekla, pre četiri, pet meseci ja sam rekla da će se nešto desiti. Pogledajte kako su nekad izgledale moje kolege, a vidite danas”, iskrena je bila Nada, prenosi Mondo.rs.