Nova pjesma Sergeja Ćetkovića “Ljubav” najemotivnija je u njegovoj karijeri

284
Foto: Luštica bay / Veri Veroza

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković tokom proteklog vikenda je u prelijepom ambijentu mediteranskog naselja “Luštica bay” i hotela “Čedi” u Tivtu, snimio veoma atraktivan videospot za svoju najnoviju pesmu “Ljubav”.

Ova pjesma je jedna od najemotivnijih balada koje je Ćetković snimio u svojoj karijeri i predstavlja značajan pomak u njegovoj karijeri.

Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, ovog puta je napravio neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku. Prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati.

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomjere ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. ‘Luštica bay’ je bio pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere ovog ‘novog grada na Jadranu’, čija prelijepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pjesme i spota i reakcijama publike”, rekao je Sergej Ćetković.

Ova pjesma i spot pokazat će da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa. Na koji način saznat ćemo već kroz nekoliko dana kada spot premijerno bude predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića koji potpisuje muziku i tekst ove predivne balade.

Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču zadužen je Dušan Ivanović.