Penzioner Toni: Ja sam modni tigar, a ne ona modna mačkica

647
loading...

Njega ne možete ne primijetiti. Visok, vitak, uglađen u plavom odijelu i zlatnim nakitom. Za sebe kaže da je ‘Modni tigar’ koji je zdrav k’o lav, a njegovo ime je Selmani. Taljat Selmani.

– Ja sam bio maneken prije, reklamirao sam odjeću, gel za kosu, čak i šampon za kosu, a znao sam reklamirati i hranu za mačke i pse. I tada su me svi zaustavljali na ulici i nudili mi sve i svašta – započeo je. Trenutno najpopularniji penzioner u Hrvatskoj ponovno je postao maneken s 82 godine. Od modne kuće u kojoj je radio još kao mladić, sada je dobio na poklon odijelo koje ponosno pokazuje gradskim ulicama.

– I ne treba mi kaput, nije mi hladno, ja bi se sada mogao tu gol skinuti i trčati po snijegu. Meni zima ništa ne može – objasnio je. Oduvijek je bio modno osviješten, za njim su se okretale i žene i muškarci, a danas je opet u centru medijske pažnje. Slava mu, kaže, nikada nije dosadila.

– Čuo sam za onog ‘modnog mačka’ i rekao sam sebi ‘ma ja sam za njega modni tigar, kakva mačkica, to je za curice’ – izjavio je Toni. Današnju modu koju ‘fura’ Marko Grubnić, ne voli, ali kaže da ne bi htio nikoga osuđivati ili govoriti drugima što da nose. Kod ljudi bitno mu je samo jedno – da su zdravi i fit.

– Moraš biti muško, platiti djevojkama piće kao ja, a ne samo čekati priliku da žensko plati, to se djevojkama ne sviđa. Sve sam to ja prošao – izjavio je. U mladosti kada nije radio kao model bio je zaposlen u telekomunikacijskoj firmi gdje je spajao telefon i internet. S 55 godina otišao je u prijevremenu mirovinu, ali nije mogao prihvatiti činjenicu da bi se sada morao ‘smiriti’.

(Face.ba)

loading...