Poveži se s nama

Promo

RADIOKAKANJ.CO.BA na listi najbolje rangiranih radijskih portala po Googlu!

Published

on

Trend u svijetu je da radio stanice imaju sajtove koji su jako informativni za lokalnu publiku. Radio Kakanj godinama prati trendove sa odličnim portalom kojeg morate staviti u omiljene sajtove, piše poslovni portal poslovne.com.

Potvrdio je ovo i veliki google koji je ovih dana uradio google analizu svih news portala u vlasništvu domaćih radio stanica.

Radio Kakanj se nalazi na visokom devetom mjestu s google autoritetom web stranice (DR) od čak 23 što je veliki uspjeh za jedan radio.

To potvrđuje i činjenica da u Bosni i Hercegovini postoji više od 150 portala i da se Radio Kakanj nalazi rame uz rame sa najposjećenijim portalima u BiH, ali i popularnijim radijskim portalima u regiji.

Listu najbolje rangiranih portala u vlasništvu domaćih radio stanica možete pogledati OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Promo

Lako do uštede – Dupli bodovi u Crvena jabuka marketima

Published

on

Domaći trgovinski lanac Crvena jabuka market za kraj obračunskog perioda Kluba osmijeha svojim kupcima donosi još jednu pogodnost za brže sakupljanje bodova.

Naime, kupci – članovi Kluba osmijeha koji u četvrtak, 15. jula, obave kupovinu u bilo kojoj poslovnici Crvena jabuka marketa, dobiće na svojim karticama duple bodove, kako bi prije završetka obračunskog perioda, koji traje do 31. jula tekuće godine, lakše dostigli odgovarajući bonitetni prag i iskoristili sakupljene bodove za dodatnu uštedu.

Novi obračunski period Kluba osmijeha počinje 1. avgusta i trajaće do 31. januara 2022. godine.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem Crvena jabuka marketu te putem interneta, na stranici www.crvena-jabuka.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243.

Continue Reading

Kakanj

Kick i NVO Alternative Kakanj organizuje kurs Lego robotike za djecu od 8-14 godina

Published

on

Pridružite Vaše dijete ili djecu kursu robotike u Kicku. Kurs je osmišljen kao interaktivna radionica izrade robota.

Učesnici će proći sve faze od faze osmišljavanja rješenja, preko sastavljanja i programiranja (vizuelnim blokovima) pa sve do testiranja robota.
Kurs ima za cilj uvesti djecu u svijet projektovanja robota i to na zabavan i interaktivan način, da se osjećaju kao mali inženjeri, podstaći u njima kreativan način razmišljanja i probuditi želju za učenjem i napredovanjem.

Predavač je Emin Šehić, Magisar elektrotehnike i asistent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu.

NVO “Alternaive” i Tvornica cementa Kakanj obezbijedili su kvalitetnu opremu za kurs.

Kurs počinje u julu i traje mjese dana Cijena kursa je 40,00 KM Kurs se odvija subotom u jutarnjim satima.

Vaše dijete ili djecu možete prijaviti pozivom na tel. 032 556 288 ili mob. 061 189 284 i putem e-mail: alternative@bih.net.ba ili porukom u inbox.

Continue Reading

Promo

DSM Trade otvorio novi salon u Kaknju

Published

on

DSM Trade Kakanj, dugogodišnji prodajni proizvodni lanac vrhunskog namještaja za svoje kupce je osigurao novi salonski izložbeni prostor na adresi 311. lahke brigade ( bivši DC ).

Na više od 9000 m2 možete pogledati našu obogaćenu ponudu namještaja, tehnike, računara, tepiha, itisona, rasvjete i posuđa.

U proizvodnji namještaja koriste se vrhunski materijali provjerenih i atestiranih proizvođača.

Ukratko, sve što je potrebno vašem domu u DSM-u možete nabaviti po iznimno povoljnim i za domaće kupce prihvatljivim cijenama.

Na našoj staroj, dobro poznatoj lokaciji i dalje možete kupiti tehniku, peći, računare i računarsku opremu.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet našeg asortimana i usluga.

Continue Reading