Poveži se s nama

Promo

Intesa Sanpaolo Banka BIH nudi klijentima nenamjenske i stambene kredite prilagođene novim uslovima života

Published

on

Iako je u  proteklih više od godinu dana uobičajeni način života  bitno promijenjen, potrebe klijenata za dodatnim finansijskim sredstvima se ne smanjuju, ali su prioriteti drugačiji.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je anaiizirajući kretanja na bh. tržištu ponudila povoljnije nenamjenske i stambene kredite i promoviše ih u marketinškoj kampanji pod nazivom “Vaša priča nije samo broj”.

“Mi se bavimo brojevima, ali znamo da se iza njih kriju životi ljudi i njihove stvarne životne priče. Te priče su nam važne jer su nam važni naši klijenti, a iza njihovih priča leže njihove želje i strahovi u čijem ostvarenju i prevladavanju možemo pomoći.Zato pričamo priču o našim klijentima i njihovim pričama u brojevima, te o mogućnostima koje im nudimo u ostvarivanju njihovih životnih priča”, ističe Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Nenamjenski krediti se odobravaju do 50.000 KM,uz otplatu do 10 godina, uz mogućnost odabira fiksne ili promjenjive kamatne stope  sa ili bez osiguranja.

Kao primjer navodimo da je za nenamjenski kredit sa policom osiguranja efektivna kamatna stopa ( EKS)već od 2,26%.

Kada su u pitanju stambeni krediti maksimalni iznos je 300.000 KM, sa rokom otplate do 30 godina, uz veliki izbor kombinacije instrumenata osiguranja kredita.

“Kako bi naši klijenti uštedjeli dragocjeno vrijeme  i izbjegli dolazak u poslovnicu i čekanje u redu, svoje podatke mogu dostaviti online,  putem linka na web stranici https://intesasanpaolobanka.ba/stanovnistvo/krediti-stanovnistvo/online-zahtjev-za-kredit/i u najkraćem mogućem roku kontaktiraće ih bankarski službenik i pripremiti i poslati ponudu prilagođenu njihovim planovima i mogućnostima”, naglašava direktorica Dizdarević.
Intesa Sanpaolo Banka BiH posluje na cijelom teritoriju BIH, sa širokom mrežom poslovnica i bankomata.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Promo

Lako do uštede – Dupli bodovi u Crvena jabuka marketima

Published

on

Domaći trgovinski lanac Crvena jabuka market za kraj obračunskog perioda Kluba osmijeha svojim kupcima donosi još jednu pogodnost za brže sakupljanje bodova.

Naime, kupci – članovi Kluba osmijeha koji u četvrtak, 15. jula, obave kupovinu u bilo kojoj poslovnici Crvena jabuka marketa, dobiće na svojim karticama duple bodove, kako bi prije završetka obračunskog perioda, koji traje do 31. jula tekuće godine, lakše dostigli odgovarajući bonitetni prag i iskoristili sakupljene bodove za dodatnu uštedu.

Novi obračunski period Kluba osmijeha počinje 1. avgusta i trajaće do 31. januara 2022. godine.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem Crvena jabuka marketu te putem interneta, na stranici www.crvena-jabuka.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243.

Continue Reading

Kakanj

Kick i NVO Alternative Kakanj organizuje kurs Lego robotike za djecu od 8-14 godina

Published

on

Pridružite Vaše dijete ili djecu kursu robotike u Kicku. Kurs je osmišljen kao interaktivna radionica izrade robota.

Učesnici će proći sve faze od faze osmišljavanja rješenja, preko sastavljanja i programiranja (vizuelnim blokovima) pa sve do testiranja robota.
Kurs ima za cilj uvesti djecu u svijet projektovanja robota i to na zabavan i interaktivan način, da se osjećaju kao mali inženjeri, podstaći u njima kreativan način razmišljanja i probuditi želju za učenjem i napredovanjem.

Predavač je Emin Šehić, Magisar elektrotehnike i asistent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu.

NVO “Alternaive” i Tvornica cementa Kakanj obezbijedili su kvalitetnu opremu za kurs.

Kurs počinje u julu i traje mjese dana Cijena kursa je 40,00 KM Kurs se odvija subotom u jutarnjim satima.

Vaše dijete ili djecu možete prijaviti pozivom na tel. 032 556 288 ili mob. 061 189 284 i putem e-mail: alternative@bih.net.ba ili porukom u inbox.

Continue Reading

Promo

DSM Trade otvorio novi salon u Kaknju

Published

on

DSM Trade Kakanj, dugogodišnji prodajni proizvodni lanac vrhunskog namještaja za svoje kupce je osigurao novi salonski izložbeni prostor na adresi 311. lahke brigade ( bivši DC ).

Na više od 9000 m2 možete pogledati našu obogaćenu ponudu namještaja, tehnike, računara, tepiha, itisona, rasvjete i posuđa.

U proizvodnji namještaja koriste se vrhunski materijali provjerenih i atestiranih proizvođača.

Ukratko, sve što je potrebno vašem domu u DSM-u možete nabaviti po iznimno povoljnim i za domaće kupce prihvatljivim cijenama.

Na našoj staroj, dobro poznatoj lokaciji i dalje možete kupiti tehniku, peći, računare i računarsku opremu.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet našeg asortimana i usluga.

Continue Reading