Poveži se s nama

Promo

DSM Trade otvorio novi salon u Kaknju

Published

on

DSM Trade Kakanj, dugogodišnji prodajni proizvodni lanac vrhunskog namještaja za svoje kupce je osigurao novi salonski izložbeni prostor na adresi 311. lahke brigade ( bivši DC ).

Na više od 9000 m2 možete pogledati našu obogaćenu ponudu namještaja, tehnike, računara, tepiha, itisona, rasvjete i posuđa.

U proizvodnji namještaja koriste se vrhunski materijali provjerenih i atestiranih proizvođača.

Ukratko, sve što je potrebno vašem domu u DSM-u možete nabaviti po iznimno povoljnim i za domaće kupce prihvatljivim cijenama.

Na našoj staroj, dobro poznatoj lokaciji i dalje možete kupiti tehniku, peći, računare i računarsku opremu.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet našeg asortimana i usluga.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Promo

Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Published

on

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u saradnji s kompanijom Visa i partnerima – online kupovina i plaćanje Visa karticama.

Ovogodišnji partneri su: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.

Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, obezbijeđen je niz pogodnosti za kupovinu kod gore navedenih partnera. Akcija će trajati od 6. septembra do 3. oktobra 2021. godine, a svake sedmice bit će obezbijeđene pogodnosti kod tačno određenog partnera.

Prvih sedam dana bit će u znaku web trgovine ekupi, gdje će svi korisnici Visa kartica Intesa Sanpaolo Banke na odabranu ponudu imati popust od 10%, uz isporuku odmah. U periodu od 13. – 19.9. ukoliko ste u potrazi za novim komadima odjeće, obuće ili modnih dodataka, kupovinu ćete moći obaviti putem web shopa partnera Astra i Borovo i ostvariti popust od 20% na svaku kupovinu.

Treća sedmica rezervisana je za Domod, te svi korisnici Visa kartica koji imaju u planu renoviranje kuhinje ili kupovinu kompjuterske opreme moći će ostvariti 20% popusta na svaku kupovinu. Posljednja sedmica obezbijeđena je za partnera Kupi Tehniku koji će na odabrani asortiman ponuditi 20% popusta. Bitno je napomenuti da pogodnosti vrijede za prvih 200 kupaca i da se popusti obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama, ukoliko drugačije nije navedeno.

S Intesa Sanpaolo Bankom i Visa karticama kupujte i plaćajte sigurno, bilo kad i bilo gdje.Za više informacija posjetite web stranicu Banke.

Continue Reading

Promo

Lako do uštede – Dupli bodovi u Crvena jabuka marketima

Published

on

Domaći trgovinski lanac Crvena jabuka market za kraj obračunskog perioda Kluba osmijeha svojim kupcima donosi još jednu pogodnost za brže sakupljanje bodova.

Naime, kupci – članovi Kluba osmijeha koji u četvrtak, 15. jula, obave kupovinu u bilo kojoj poslovnici Crvena jabuka marketa, dobiće na svojim karticama duple bodove, kako bi prije završetka obračunskog perioda, koji traje do 31. jula tekuće godine, lakše dostigli odgovarajući bonitetni prag i iskoristili sakupljene bodove za dodatnu uštedu.

Novi obračunski period Kluba osmijeha počinje 1. avgusta i trajaće do 31. januara 2022. godine.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem Crvena jabuka marketu te putem interneta, na stranici www.crvena-jabuka.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243.

Continue Reading

Kakanj

Kick i NVO Alternative Kakanj organizuje kurs Lego robotike za djecu od 8-14 godina

Published

on

Pridružite Vaše dijete ili djecu kursu robotike u Kicku. Kurs je osmišljen kao interaktivna radionica izrade robota.

Učesnici će proći sve faze od faze osmišljavanja rješenja, preko sastavljanja i programiranja (vizuelnim blokovima) pa sve do testiranja robota.
Kurs ima za cilj uvesti djecu u svijet projektovanja robota i to na zabavan i interaktivan način, da se osjećaju kao mali inženjeri, podstaći u njima kreativan način razmišljanja i probuditi želju za učenjem i napredovanjem.

Predavač je Emin Šehić, Magisar elektrotehnike i asistent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu.

NVO “Alternaive” i Tvornica cementa Kakanj obezbijedili su kvalitetnu opremu za kurs.

Kurs počinje u julu i traje mjese dana Cijena kursa je 40,00 KM Kurs se odvija subotom u jutarnjim satima.

Vaše dijete ili djecu možete prijaviti pozivom na tel. 032 556 288 ili mob. 061 189 284 i putem e-mail: alternative@bih.net.ba ili porukom u inbox.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement