Poveži se s nama

Promo

Tretman savremene stomatologije / Stomatološka ordinacija “Premium Dental” počela sa radom

U petak 01. oktobra 2021.godine u našem gradu na adresi Branilaca br. 1 počela je sa radom stomatološka ordinacija “Premium Dental”.

✴ Koncept rada naše ordinacije je PRONAĆI IDEALNO RJEŠENJE ZA SVAKOG PACIJENTA !
✴Želimo postaviti pružanje stomatoloških usluga na jedan viši nivo!
✴Naš primarni cilj je omogućiti svakom pacijentu maksimalno ugodno iskustvo u našoj ordinaciji.
✴Našim maksimalno posvećenim i pažljivim radom i vašim redovnim dolascima postižemo sve bolje oralno zdravlje a to nam i jeste konačni zajednički cilj!🦷😷
✔Zakažite vaš termin na broj telefona ☎️ +38762901902
 • Ideja rada ove ordinacije je približiti našim pacijentima sve tretmane savremene stomatologije.
  To svakako podrazumjeva posjedovanje adekvatne opreme ali i to da se pruža maksimum kada je u pitanju praktičan rad stomatoškog tima. Kada smo u ovom poslu to za nas znači da je knjiga uvijek otvorena. Mi pratimo istraživanja uvodimo nove tehnike i u skladu s tim zbrinjavamo pacijente.
  Ova ordinacija će pružati sve usluge iz domena stomatologije. Imat ćemo saradnju sa specijalistima različitih oblasti.
  Želim istaći i to da je jedan od naših glavnih ciljeva uspostaviti multidisciplinarni pristup u radu sa pacijentima kako bi se zaista dobio jedan kvalitetan tretman, ono što mi volimo reći jedan PREMIUM tretman.
  Nadam se da će ljudi prepoznati naš kvalitet i ukazati nam svoje povjerenje.
  Na kraju bih poručio svima koji imaju dilemu da li pokrenuti vlastiti biznis i pokušati se ostvaiti u svojoj struci da iskoriste pomoć koju naša općina pruža. To je velika prednost kakanjaca u odnosu na druge jer je naša općina jedna od rijetkih koja na ovaj način podržava pokretanje biznisa i samim tim stimulira ostanak u državi.
  Zahvalio bih se svima koji su bili dio ovog projekta kao i Općini Kakanj, posebno uposlenicima službe za urbanizam i razvoj koji su pokazali i zuzetnu ljubaznost i susretljivost, rekao je Dr. Mersad Šolbić.

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

OGLAS
OGLAS

OGLAS
OGLAS