Poveži se s nama

Promo

HARI d.o.o. otvara novu poslovnicu u Kaknju / Objavljen konkurs za posao

HARI d.o.o. je privatno preduzeće, koje je osnovano 1991. godine, sa sjedištem u Novom Travniku. Osnovna djelatnost našeg preduzeća je trgovina na malo neprehrambenim proizvodima.

Počeci poslovanja vezani su uz malu trgovačku radnju prehrambenih artikala.
Tokom ratnih dešavanja, HARI d.o.o. je radio čitavo vrijeme i imao veliku ulogu u snadbjevenosti Novog Travnika sa osnovnim namirnicama za život, boreći se pritome sa teškim uslovima za poslovanje.

Kroz svoje tri decenije postojanja, preduzeće HARI d.o.o. i njegov menadžment dobili su brojne zahvalnice, nagrade i priznanja za uspješno poslovanje.

Danas, HARI d.o.o. ima veliki broj poslovnih jedinica, spadajući među preduzeća srednje veličine, te održava konstantan trend rasta.

HARI d.o.o. je prepoznatljiv kao porodična firma, gledajući kao glavni prioritet stabilan razvoj i perfektnu ponudu i uslugu svojim kupcima.

Preduzeće HARI d.o.o. se također ponosi velikom mrežom poslovnih partnera, koja se prostire na više kontinenata, dajući glavni prioritet u saradnji sa domaćim firmama.

Glavno geslo poslovanja je da u lancu poslovanja svi budu zadovoljni. Naša vizija je da oformimo stabilnu i profitabilnu firmu, koja će brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljiti zahtjevima kupaca. U skladu sa tim želimo da postanemo i ostanemo prvi izbor klijenata zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijena i usluzi. Naša misija je da naš poslovni uspjeh podijelimo sa našim zaposlenicima, kupcima, kao i poslovnim partnerima.

Svečano otvorenje je u subotu, 30.10., za sve kupce pripremili smo poklon iznenađenja, a za one najsretnije i specijalne nagrade. Trgovina se nalazi u centru grada, u bivšem objektu DSM Tehnike (zgrada stare opštine).

Također, obavještavamo sve zainteresirane kandidate za posao da prijavu mogu ispuniti na web stranici www.hari.ba/zaposlenje
Kandidati treba da ispunjavaju sve zakonom predviđene uslove.

Vidimo se! Idemo u HARI!

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

OGLAS
OGLAS

OGLAS
OGLAS