Poveži se s nama

Kakanj

Dom zdravlja Kakanj danas nastavlja sa vakcinisanjem i revakcinisanjem

Objavljeno

na

JU „Dom zdravlja“ Kakanj poziva i obavještava građane sa područja općine Kakanj da se mogu vakcinisati protiv COVID-19 bez ranije najave i revakcinisati bez pozivanja.

Vakcinisanje i revakcinisanje će biti sprovedeno 14.11.2021. godine (ponedjeljak) od 12:00 do 15:00 sati na vakcinalnom punktu u centralnoj zgradi JU „Dom zdravlja“ Kakanj-Kakanj 5 (Medicina rada), gdje će biti dostupna AstraZenekina vakcina.

Na vakcinalnom punktu Kakanj 8-Zgošća dana 14.11.2021. godine (ponedjeljak) biće dostupna Pfizer&BioNtech za vakcinisanje i revakcinisanje u vremenskom terminu od 11:00 do 15:00 sati.

Pozivamo građane da iskoriste priliku i da dođu 14.11.2021. godine (ponedjeljak) na navedene vakcinalne punktove kako bi se vakcinisali bez najave, odnosno revakcinisali bez pozivanja.

Kako je navedeno, vakcinalni punktovi će raditi od 11:00 sati, odnosno od 12:00 sati do 15:sati, ali u slučaju veće zainteresovanosti građana radiće i produženo.

Molimo sve građane koji imaju više od 18 godina života da se vakcinišu protiv COVID-19, jer je proces imunizacije jedina učinkovita mjera kojom se mogu spriječiti teži oblici COVID-19, povećan broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva od ove opasne zarazne bolesti. Molimo građane da na vakcinalnim punktovima imaju obzira prema osobama koje spadaju u neku od rizičnih kategorija (starije osobe, hronični bolesnici, onkološki bolesnici i sl).

Vakcinišite se i na taj način zaštitite sopstveno zdravlje, ali i zdravlje drugih ljudi!

Advertisement
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Advertisement

Advertisement