Poveži se s nama

Crna hronika

Djevojka iz Kaknja poginula u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 5:50 dogodila na autocesti A2 kod raskrsnice Zaprešić poginula je putnica iz automobila bosanskohercegovačkih oznaka, dok su tri osobe zbog povreda prebačene u zagrebačke bolnice, saopćila je policija.

Do nesreće je došlo nakon što je 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine skrenuo svojim Audijem bosanskohercegovačkih oznaka iz lijevog u desnu saobraćajnu traku autoceste u smjeru sjevera, nakon čega je udario u stup.

Policija dodaje da je u nesreći poginula putnica u Audiju, dok su tri osobe iz tog automobila, među kojima i vozač, prebačeni u KBC Zagreb te KBC Sestre milosrdnice.

Od preminule djevojke se danas opraštaju njeni najbliži na društvenim mrežama.

Kako saznaje Hayat.ba, u nesreći je preminula G.S. (puno ime i prezime poznato redakciji) iz Kaknja.

Danas je na bolji svijet, Allahovom voljom, preselila učenica III razreda naše škole. Ni slutili nismo da će današnji dan donijeti toliko tuge u naš razred, našu školu, naš grad… Sve nas je zaledila vijest o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros. Umjesto radosti i uživanja u zasluženom zimskom raspustu-neizmjerna tuga koja se ne može iskazati riječima. Ne možemo ni zamisliti kako započeti prvi čas bez tebe kad nastava ponovo krene. I sve ostale časove do završetka školovanja i onoga što je trebalo uslijediti na kraju. Molimo Allaha džš da ti podari najljepše mjesto u dženetu i da se, kad bude Allahova odredba, sastanemo zajedno. Nikada te nećemo zaboraviti. Dok smo mi živi živjet ćeš i ti u našim sjećanjima.Tvoj III M sa razrednikom, poruka je njenog nastavnika.

Zar je moguće da moje Senči nema da li je moguće? Draga moja malena curice sestrično moja da ti Allah podari lijepi Džennet i nama sabura” – napisala je sestrična nastradale djevojke.

kakanj-x.com

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.