Poveži se s nama

Vijesti

Sutra oblačno vrijeme sa padavinama: Ulazimo u period hladnijeg vremena

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa padavinama. U Bosni se očekuje kiša ili susnježica u nizinama, a u višim područjima snijeg. Tokom dana i u večernjim satima, snijeg se očekuje i u nizinama centralne i istočne Bosne. U Hercegovini slaba kiša. Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera, a poslije podne na momente i olujan. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 7, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 11 stupnjeva.

27.02.2020 (Nedjelja)., oblačno vrijeme susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 8, a najviša dnevna od 0 do 5, na jugu do 11 stupnjeva.

28.02.2020 (Ponedjeljak)., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom ili susnježica. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu do 10 stupnjeva.

1.03.2020 (Utorak)., pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa slabim snijegom, a u Hercegovini može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od -5 do 2, na jugu do 7, a najviša dnevna od -2 do 3, na jugu do 7 stupnjeva.

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.