Poveži se s nama

Muzika/TV

Večeras je drugo polufinale Eurosonga, evo ko su najveći favoriti

Večeras se održava druga polufinalna večer Eurosonga na kojoj će se predstaviti 18 zemalja koje se bore za prolazak u finale.

U drugom polufinalu za prolaz dalje natječu se: Finska, Izrael, Srbija, Azerbajdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Cipar, Irska, Sjeverna Makedonija, Estonija, Rumunjska, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska, Češka.

U prvoj polufinalnoj večeri svoje mjesto u finalu osigurale su Švicarska, Armenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

“Velika petorku”, koja već ima svoje mjesto u finalu Eurosonga, čine Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Njemačka i Francuska.

Drugo polufinale je, po mišljenju mnogih, dosta kvalitetnije u odnosu na prvo, te je puno veći broj pjesama u igri za plasman u finale. S obzirom na to teško je reći koga kladionice sa sigurnošću vide u velikom finalu.

Ipak, najveće šanse daju Švedskoj, Poljskoj i Srbiji, dok u finalu najmanje vide Rumunjsku, Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru. Ovo ipak ne bi trebalo uzeti bez rezerve s obzirom na to da je Island prvu polufinalnu večer dočekao među pet posljednjeplasiranih na kladionicama, ali se na kraju ipak našao među deset odabranih za veliko finale.

Hoće li kladionice opravdati uloge i očekivanja, vidjet će se već večeras od 21 sat.

klix.ba

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

OGLAS
OGLAS

OGLAS
OGLAS