Poveži se s nama

Kakanj

Dramski studio KSC niže uspjeh za uspjehom – Još nagrada za Kakanj

IZVJEŠTAJ ŽIRIJA 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL AMATERSKOG POZORIŠTA LAKTAŠI 20221.

NAGRADA ZA NAJBOLJU STVARANJE MASTIMA – POZORIŠTU MILANOVAC IZ GORNJEG MILANOVACA ZA PREDSTAVU “KOPERI”Nošnja u predstavi “Policajci” upotpunjuje umjetnost predstave i glume.

2. NAGRADA ZA GLUMAČKU BUDUĆNOST – AIDI VEHABOVIĆ ZA ULOGU U PREDSTAVI “OŽILJCI”, DRAMSKI STUDIO JU KSC Aida Vehabovic izuzetno istinito i emocionalno zrelo gradi spektar karaktera u datim situacijama.

3. NAGRADA ZA EPIZODU MUŠKU ULOGU – JANA BERTONCELJA ZA ULOGU POLICAJCA U EMISIJI “ANTIGON U NEW YORKU”, KULTURNO DRUŠTVO LOŠKI ODER ŠKOFJA LOKA IZ SLOVENIJEJ an Bertoncel svojim postupcima, tačnim komentarima na prethodnu situaciju, uvjerljivo i duhovito vodi publiku kroz cijelu emisiju.

4. NAGRADA ZA EPIZODU ŽENSKU ULOGU – EMILIJA CVETKOVIĆ ZA ULOGU BLIZANACA U PREDSTAVI “KUĆA” AKADEMSKOG POZORIŠTA STUDENTSKOG KULTURNOG CEEmilija Cvetković svojim lepršavim plesom i glumačkim šarmom očarava slojeviti lik Blizanaca.

5. NAGRADA ZA NAJBOLJU GLUMICU – BOJANA RADIĆ ZA ULOGU ĐUKE U PREDSTAVI “STEMBILJ” DRAMSKOG STUDIJA D. A. je. S.C. E IZ LAKTAŠIJABojana Radić pravilnim odabirom glumačkih akcija i sredstava, odigrala je karakter svoje majke autentično do vremena i mjesta akcije u predstavi.

6. NAGRADA ZA NAJBOLJEG GLUMCA – BOJANA TRUMPUSA ZA ULOGU SAŠE U EMISIJI “ANTIGON U NJUJORKU” KULTURNO DRUŠTVO BAD ODER ŠKOFJA LOKA IZ SLOVENIJE Bojan Trampus zrelo i sa punom koncentracijom od početka do kraja predstave odigrao je kompleksan lik Saše, sa jednostavnim i suptilnim glumačkim rešenjima.

7. NAGRADA ZA NAJBOLJI DRAMSKI TEKST – ALEKSANDAR VASILJEVIĆ ZA TEKST “STEMBILJ”Aleksandar Vasiljević, student dramaturgije na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, tretira predmet koji je bio, aktuelan na jedinstven i originalan način, svojim jednočilom “Stembilj”

8. NAGRADA ZA NAJBOLJU REŽIJU – MIRZA BAJRAMOVIĆ ZA PREDSTAVU “OŽILJCI”, JU KSC KAKANJ DRAMSKI STUDIOmMirza Bajramovic maštovito, pedagoški i sa velikom preciznošću povezuje situaciju sa mozaikom i daje pečat cijeloj emisiji.

9. NAGRADA ZA NAJBOLJU PREDSTAVU U CIJELOM – EMISIJA “OŽILJCI” DRAMSKOG STUDIJA JU KSC KAKANJ Autorska ekipa predstave “Ožiljci” na zreo i promišljen način bavi se osjetljivim temama i stanjima svih generacija, a sve to uz minimalan izbor rekvizita uz skladan scenski pokret cijele glumačke postave.

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.