Poveži se s nama

Crna hronika

Jučer izvršena krađa u kuću vlasništvo K.E. iz Kaknja

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u dvanaest slučajeva.

U navedenim događajima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Dana 15.08.2022.godine,u ulici Crkvice, iz putničkog motornog vozila marke “Jetta”, vlasništvo H.H. iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Krađa” kojom prilikom je otuđena torba u kojoj su se nalazio određeni iznos novca, dva mobilna telefona i lični dokumenti. Izvršen uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Kakanj

U toku noći 14/15.08.2022.godine u mjestu Pope, iz kuće vlasništvo K.E, iz Kaknja izvršeno je krivično djelo “Krađa” kojom prilikom je otuđen određeni iznos novca. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Zavidovići

U vremenskom periodu od 11.08.-15.08.2022.godine, u ulici Roncadelle, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u kuću vlasništvo A.H. iz Zavidovića, kojom prilikom je otuđena jedna motorna pila, dvije bušilice, dva bojlera i određena količina tuš baterija. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

OGLAS
Kliknite za komentarisanje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

OGLAS
OGLAS

OGLAS
OGLAS