Kakanj: U mjestu Sopotnica izvršena teška krađa – nasilno provaljivanje u kuću

Dana 11.01.2023. godine, dežurnoj službi Policijske stanice Kakanj, prijavljeno je izvršenje krivičnih djela “Teška krađa” koja su se dogodila u mjestu Sopotnice, nasilnim provaljivanjem u kuće, vlasništvo D.A. iz Kaknja i D.Z. iz Zenice, kojom prilikom je izvršena premetačina stvari dok nije evidentirano otuđenje predmeta. Uviđaj izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Dana 11.01.2023 godine, u 06,38 sati, u ulici Alije Izetbegovića, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Mercedes”, kojim je upravljao P.N. iz Kaknja i pješak M.A. (1961.) iz Kaknja, koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Uviđaj izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button