ZVIJEZDA JE ROĐENA: Komšinica Amara Gileta opčinila sve, ustao čak i Saša Popović

Komšinica Amara Gileta, talentovana i prezgodna Martina Jozinović (23) iz Beča raspametila je sve u najgledanijem muzičkom takmičenju i od stručne osmorke dobila komentar da je „zvijezda rođena“.

Martina u „Zvezdama Granda“ predstavila se pjesmom „Ako je vrijedilo išta“ koja je na prvu kupila žiri, te joj je cijeli studio, zajedno sa žirijem apaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pjesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

– Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

– Mi smo iz okoline Žepča, a živimo u Kaknju.

– Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

– To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija

– Martina više liči na zvijezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je – rekla je Viki.

– Martina je otpjevala prvu pjesmu, znači ludilo mozga, ali drugu mentorka treba da ti zabrani. Da nije bilo prve numere ne bismo čuli kako raskošan glas ima – rekla je Ceca.

Aleksandar Milić Mili nije mogao da sakrije oduševljenje talentom simpatične Martine.

– Ti si rođena za ovaj šou, bukvalno si oduvala i pjevanjem i izgledom. Mene zanima samo šta treniraš kad imaš tako izvajane tricepse? – pitao je Mili, a takmičarka odgovorila da studira nutricionizam i da u skladu sa tim pokušava da ostane u formi.

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljica Sanja Kužet poentirala je za kraj:

– Ne sjećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo naprijed! Možda je zvijezda zaista rođena.

(express/grandonline)

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button