Utisci Španjolke Laure Marin nakon posjete BiH: Moja vjera u Boga raste zbog ovog naroda

Mlada Laura Marin vratila se u Španiju te podijelila utiske nakon što je boravila u Sarajevu i bila gost na koncertu Halida Bešlića koji je održan prošle subote u Zetri.

“Pišem iz moje voljene Corune, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koju sam osjećala posljednjih dana. Neću da vam govorim o tome kako je posebno Sarajevo, kakav je osjećaj na njegovim ulicama, kakvi su njihovi ljudi. To morate doživjeti”, započela je Laura.

“Svi mi imamo nesreće u životu, izazove za koje mislimo da ih nikada nećemo moći pobijediti. I kad ih pobijediš, izgleda da su sljedeće čak i veće. Dolazim iz ateističke porodice i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste. Mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda. Vi ste me naučili Božiju moć”, poručila je Laura.

Istaknula je da je najbolji način da poštujete Boga da budete dobar čovjek i da pomažete drugima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Marín (@zovemselaura)

“Hvala, s dna moje duše, Halidu, njegovoj ekipi, i svakoj osobi koja je napravila da u mom srcu više nije ‘Sarajevo’ nego ‘Moje Sarajevo'”, poručila je.

“Ovo je početak početka”, na kraju je kazala Španjolka.

Podsjetimo, mlada Laura zapjevala je s Halidom na koncertu u Zetri te su zajedno izveli sevdalinku “Moj dilbere”, a potom je sama otpjevala pjesmu Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu”.

Poslije samog nastupa Marin se oglasila na svom Tik Tok profilu te uz snimak nastupa poručila: “Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Nepisivo”.

klix.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button