Proljeće, tebe je red: Stiže nam sunčano i toplije vrijeme

U subotu će biti u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U poslijepodnevnim satima vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 19°C.

U ponedjeljak uz više oblačnosti u Bosni i Hercegovini rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button