Na putevima u Bosni i Hercegovini povoljni uslovi za vožnju

Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se saobraća nesmetano, uz povoljne uslove za vožnju. Poboljšanjem vremenskih prilika povećao se broj biciklista i motociklista na saobraćajnicama, posebno u gradskim zonama. Molimo sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i da poštuju saobraćajne propise.

Držite odstojanje, i izbjegavajte rizična preticanja. Bicikliste i motocikliste molimo da koriste zaštitnu opremu,saopćeno je iz BIHAMK-a.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici), zatim na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), kao i na raskrsnici Gornja Kalesija-Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje-Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Na graničnim prelazima zadržavanja su kratkotrajna.

U popodnevnim satima očekujemo pojačanu frekvenciju saobraćaja, kako na svim važnijim putnim pravcima u zemlji, tako i na većini graničnih prelaza.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button