Duško Kuliš će ipak nastupiti u Hrvatskoj

Nakon skandala sa zabranom koncerta, Duško Kuliš ipak će nastupiti u Hrvatskoj, a poznata je i lokacija na kojoj će se održati koncert.

Proteklog mjeseca Hrvatsku je tresao skandal sa zabranom koncerta Duška Kuliša i prijatelja u Puli. Dok je sudskom odlukom na kraju odlučeno da se koncert svejedno neće održati, Dušku Kulišu stigla je dobra vijest.

Naime, pjevač će ipak nastupiti u Hrvatskoj, a njegov koncert organizirao je splitski rock-bar BackBar Plan B. Oni su za Dalmatinski portal poručili da žele dati podršku bosanskohercegovačkom pjevaču sa splitskom adresom, prenosi dnevnik.hr.

“Iako smo poznati po rocku i alternativnom stilu muzike, napravit ćemo iznimku i ugostiti Duška Kuliša u znak protivljenja svakom obliku cenzure. Svima je moglo biti vidljivo da gospodin Kuliš ničim nije zaslužio zabranu koncerta”, rekli su iz bara. Datum koncerta još nije poznat.

U baru su već nastupili Elemental, Psihomodo pop, Let 3, Natali Dizdar, Damir Urban i drugi, a sada će priliku dati i novom stilu muzike.

Podsjetimo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike na kojemu su trebali nastupati Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović u pulskom Domu Sportova Mate Parlov, a Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudac Damir Rabar, odlučio je da do koncerta ipak neće doći unatoč brojnim pritužbama i komentarima javnosti.

Nakon toga zabranjen je i koncert Željku Samardžiću na splitskom Sustipanu, ali su gradske vlasti brzo reagirale protiv direktora Park-šume Marjan Marka Pejnovića te će se koncert ipak održati.

N1

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button