Merima Ramić iz Kaknja među finalisticama IZBORA MISS BIH za MISS SVIJETA

Kako se takmičenje za Miss BiH polako približava, kompletna ekipa Abc Team Production iz organizacije s 21 finalisticom izbora trenutno borave na pripremama u hotelu Bonaca Makarska, gdje su sigurno i udobno doputovale prijevozničkom kompanijom Semberija transport Bijeljina.

Među finalisticama je i Merima Ramić koja se sa ostalim djevojkama takmiči za titulu najljepše djevojke BiH. Ima 16 godina i živi u Kaknju. Tu se takođe školovala a dodatno je završila i osnovnu muzičku školu odsjek violina.

Trenira taekwondo i kroz sport je stekla mnoga prijateljstva i posjetila mnoga mjesta. Nedavno se javlja ljubav prema modi pa je zaplovila u manekenske vode. Zajedno sa ostalim djevojkama radi vrijedno na pripremama u hotelu Bonaca.

Hotel Bonaca se nalazi u prekrasnom morskom ambijentu, u sjeni borova, udaljen od plaže samo 70 m, i u neposrednoj blizini centra grada. Dan počinje s ranim treninzima, nakon čega rade snimanja za produkciju jednog od najgledanijih projekata u našoj zemlji “Miss BiH za Miss Svijeta”.

Pod rukovodstvom kreativnog direktora Ines Jovanović, snimanja fotografija i video prezentacija se odvijaju na nekoliko predivnih lokacija na plažama u blizini hotela Bonaca Makarska.

“Ekipa našeg producentskog tima vrijedno rade svaki dan. Djevojke su se dobro pokazale i tokom snimanja video prezentacija i modnih editorijala JasminaJatića. Osim na plažama, fotograf Ensad Adilović Kinez bilježi i druge sadržaje programa a to su brojne vodene i sportske aktivnosti, vožnja kvadova, te obilazak Vidikovca Nebeska šetnica – Skywalk Biokovo, u organizaciji hotela Bonaca i Makarska Unimog Experience – tvrdi Stela Zubak J.

Nakon Makarske, pripreme se nastavljaju u predivnom ambijentu Hotela Osmine Slano kod Dubrovnika.

Povratak u BiH je planiran 25.06.2023 godine, kada će se održati veliko državno finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta, uz direktan prijenos Federalne televizije s početkom u 21:00h.

Kakanj-x.com

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button