U subotu će u Kaknju biti održan koncert Orkestra Rudarske glazbe

U subotu u Domu kulture Kakanj bit će upriličen redovan godišnji koncert Orkestra Rudarske glazbe na kojem će biti predstavljen bogat repertoar. Pored članova orkestra, na koncertu će nastupiti i gosti solisti, Haris Kulović, Hana Talić i Elhan Mušija.

Članovi orkestra Rudarske glazbe uveliko se pripremaju za redovan godišnji koncert. Važno je istaći da je generalni pokrovitelj ovog muzičkog događaja Općina Kakanj, a ulaz je besplatan. O samim detaljima koncerta upoznao nas je Elmir Delibašić, predsjednik Rudarske Glazbe.

-Repertoar je raznovrstan, svirat ćemo od domaćih, narodnih pjesama do stranih zabavnih, imat ćemo čak i filmsku muziku. Gosti na koncertu će biti solisti Haris Kulović, Hana Talić i Elhan Mušija. Poprilično je zahtjevan koncert, mi se pripremamo cijelu godinu da tako kažem. Vježbamo nove kompozicije, jer želimo da obradujemo našu publiku sa novim kompozicijama koje pripremi naš profesor Arnes Bajramović. Ovom prilikom pozivam sve građane, ljubitelje dobre muzike da dođu na koncert, istakao je Elmir Delibašić, predsjednik Rudarske glazbe.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button