Načelnik Mirnes Bajtarević: Narode moj hvala od srca, slijede pripreme za “Roge 2023”

Na kraju ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2023” želim uputiti izraze zahvalnosti prvo vama za prisustvo programskim sadržajima jer ste upravo vi – posjetioci najljepši ukras ove manifestacije.

Hvala vam za strpljenje koje ste pokazali obzirom da je održavanje manifestacije zahtijevalo izmjene u režimu saobraćaja, a donijelo je i veliku frekventnost ljudi na užem gradskom području.
Hvala vam za podršku koju ste uputili svim učesnicima, a posebno mladim talentiranim osobama iz našeg grada.
Svaka manifestacija sadrži i određene nedostatke koji se mogu i moraju popraviti. Hvala vam za sugestije koje ste nam uputili, sve su razmotrene i uvažene tako da će slijedeća manifestacija biti još bolje organizirana.
Nastojali smo da manifestacija bude što više kakanjska, i ona je to zaista bila. U gotovo svim segmentima, gdje god je to bilo moguće, angažirali smo domaće kakanjske resurse.

Istovremeno smo i pokazali našu dobro poznatu otvorenost i gostoprimstvo pozivanjem i angažiranjem izvođača, sportista, umjetnika i drugih osoba van Kaknja čime smo pokazali da cijenimo činjenicu da i naši sugrađani iz svih sfera društvenog života gostuju u drugim gradovima i na svim mjestima su uvijek dočekivani na lijep i gostoljubiv način.

Hvala svim učesnicima u manifestaciji kojih je jako puno.
Posebno zahvaljujem Upravi policije MUP-a ZDK, Policijskoj stanici Kakanj i Domu zdravlja Kakanj. Sigurnost i zdravlje su ipak na prvom mjestu.
Čestitke na odlično realiziranoj manifestaciji upućujem direktoru JU KSC Kakanj Mirzi Mušiji, članovima Organizacionog odbora i uposlenicima JU KSC Kakanj.

Posebno hvala kakanjskim i drugim medijima koji su u svojim programima, te putem društvenih mreža dali veliki doprinos da informacije o programskim sadržajima dođu do građana, te da svi sadržaji budu zabilježeni, posebno zbog onih koji nisu bili u prilici biti direktni sudionici, ali su putem medija ipak bili dio ovog velikog događaja.

Načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button