Načelnik Mirnes Bajtarević upriličio svečani prijem za travel blogera Kristijana Iličića, njegovu suprugu Andreu i članove porodice Trgovčević

Gosti u uredu načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića danas su bili travel bloger Kristijan Iličić, njegova supruga Andrea i članovi porodice Trgovčević iz Kraljeve Sutjeske koji su domaćini supružnicima Iličić tokom boravka u Kraljevoj Sutjesci.

Kristijan i Andrea ovih dana borave u Kraljevoj Sutjesci gdje uživaju u društvu dragih ljudi i lijepom okruženju bajkovite prirode i kulturno-historijskih znamenitosti. Takvo lijepo ozračje Kristijan svakodnevno promovira i predstavlja cijelom svijetu putem društvenih mreža (Instagram profil Kristijana Iličića prati 432.000 ljudi).

Svojim gostima načelnik je zaželio srdačnu dobrodošlicu, te im od srca zahvalio za promociju prirodnih ljepota i kulturno-historijskih znamenitosti koje se nalaze na području Kaknja.

U ugodnom ozračju razgovaralo se o brojnim temama.

Kako je pojasnio Kristijan Iličić, tata njegove supruge Andree i majka nogometaša Dejana Lovrena su brat i sestra.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button