Ahmed Krnjić ogrnut ljiljanima stao na evropski tron!

Fenomenalni bh. borac Ahmed Krnjić novi je prvak Evrope u Senshi organizaciji. On je večeras u bugarskoj Varni savladao ISKA prvaka svijeta Bruna Suzana iz Portugala i uzeo je pojas.

Ahmed Krnjić nastavlja s vrhunskim rezultatima. Večeras je u svoje Zenicu i Kakanj donio pojas evropskog prvaka u Senshi organizaciji.

Krnjić je u bugarskoj Varni u borbi za Senshi pojas savladao Portugalca Bruna Suzana i u našu zemlju je donio novi pojas u full contactu u kategoriji preko 95 kilograma.

Suzano nije nimalo naivan borac. Radi se o svjetskom prvaku u ISKA organizaciji, no protiv Krnjića večeras nije imao šanse i pojas stiže u Bosnu i Hercegovinu.

“Evropska titula u organizaciji Senshi dolazi u Bosnu i Hercegovinu, dolazi u Zenicu i Kakanj! Volimo ljiljanje Volimo te naša domovino Bosno i Hercegovino”, napisali su iz tima Ahmeda Krnjića uz dodatak:

“Dok je tvojih sinova ti ćeš biti slobodna i ponosna, zemljo naših djedova.”

“Bosanski čelik”, što je nadimak kojeg nosi ovaj 26-godišnji borac koji je i član jedne od najboljih promocija svijeta – One Championshipa.

On je u dosadašnjoj kickboxing karijeri na omjeru od 13 pobjeda i dva poraza i predviđa se da bi u budućnosti mogao napasti pojas u organihzaciji ONE.

Bh. borac je ranije uzeo pojaseve WAKO Pro K-1 šampiona Evrope, pojas Senshi organizacije.

Sportsport.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button