Uspješna manifestacija “Dani Filantropije” u BiH: Klub Prijatelja FMB u središtu događanja

U periodu od 5. do 7. oktobra ove godine, Bosna i Hercegovina bila je domaćin niza inspirirajućih događaja posvećenih filantropiji u sklopu manifestacije “Dani Filantropije”. Ovi događaji, koji su se odvijali u 5 gradova širom zemlje, predstavljali su priliku za promociju i podršku filantropiji te izgradnju svijesti o važnosti kulture darivanja za razvoj civilnog društva u BiH.

Jedan od izuzetno uspješnih događaja tokom ovog perioda bio je onaj organiziran u Klubu Prijatelja FMB.

Aktivnosti u okviru “Dana Filantropije” bila su dio inicijative “Naša zajednica je naša odgovornost”, koju podržava Vlada Sjedinjenih Američkih Država putem USAID aktivnosti. Ova inicijativa realizirana je uz podršku lokalnih partnera i Fondacije tuzlanske zajednice.

Na slikama možete vidjeti zajedničke akcije, volonterske aktivnosti, radionice o filantropiji i druge događaje koji su doprinijeli podizanju svijesti o važnosti zajedničkog napora za bolju budućnost BiH. Pohvaljujemo sve sudionike, organizatore i partnere koji su doprinijeli uspjehu ovih Dana Filantropije.

Ova manifestacija podsjeća nas da zajednički trud i angažman mogu stvoriti pozitivne promjene u našem društvu. Nadamo se da će ova inicijativa nastaviti rasti i inspirirati sve nas da budemo filantropski nastrojeni prema našim zajednicama.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button