Policija u Kaknju istražuje krivotvorenje medicinskog nalaza i krađu mobilnog telefona

Lice B.A. krivotvorilo specijalistički medicinski nalaz
Dana 15.11.2023. godine, u 07,15 sati, putem telefona dežurnom policijskom službeniku, Policijske stanice Kakanj, obratila se doktorica Doma zdravlja Kakanj H.B.A. iz Kaknja i prijavila da je od strane lica B.A. (rođen 1981. godine) takođe iz Kaknja, izvršeno krivotvorenje specijalističkog medicinskog nalaza. Lice B.A. je pozvano u prostorije Policijske stanice Kakanj, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 15.11.2023. godine, u 19,00 sati, u službene prostorije Policijske stanice Kakanj, obratilo se lice M.R. (rođen 1962. godine) iz Banovića i prijavio da je dana 26.10.2023. godine, u ulici 311. lahke brigade, na benzinskoj pumpi “Trgošped” od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo “Krađa”. Tom prilikom otuđen je njegov mobilni telefon marke “Samsung” M 13″. Policijski službenici Policijske stanice Kakanj preduzimaju mjere i radnje na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.
Izvor informacija: Službena web stranica MUP-a ZDK

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button