Profesor Dženan Kulović dobitnik priznanja za doprinos kreiranju novih naučnih istraživačkih rješenja za boljitak ekonomije BIH

Priznanje za doprinos kreiranju novih naučnih istraživačkih rješenja za boljitak ekonomije BIH pripalo je profesorima sa šest javnih Ekonomskih fakulteta Univerziteta iz cijele BiH.

Ovi univerziteti su bili partneri Sparkase Banke u projektu Nagrada “Zlatno S za najbolji rad iz ekonomije i bankarstva “. Među nagrađenim je i prof.dr. Dženan Kulović sa Ekonomskog fakulteta u Zenici.

Ostali dobitnici su prof. dr. Željko Šain sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Dijana Vuković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, prof. dr. Dejan Mikerević sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci, prof. dr. Meldina Kokorović Jukan sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i prof.dr. Igor Živko sa Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

zenicablog.com

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button