Bh. film “Amanet” od večeras dostupan na Youtube platformi (VIDEO)

Bosanskohercegovački film “Amanet”, koji je proglašen najgledanijim domaćim filmom u BiH 2022. godine, i koji je na BHT1 pregledan više od 125 hiljada tv prijemnika, od večeras će biti dostupan javnosti i na Youtube platformi, besplatno.

Premijerno prikazivanje na Youtube platformi će biti moguće od večeras, od 20 sati.

Tvorci filma su tim povodom kazali da film poklanjaju publici u znak zahvalnosti za podršku i pozitivne reakcijei kritike.

Kompletno saopštenje povodom večerašnje premijere filma prenosimo u cjelosti.

“Draga publiko, nakon ogromne podrške koju ste dali igranom filmu Amanet, odlučili smo da film besplatno podijelimo s vama, a vi podijelite s prijateljima, poznanicima i svima onima kojima želite uljepšati dan filmskim poklonom i preporukom. Zahvaljujući vama film je bio najgledaniji bosanskohercegovački film u kinima 2022. godine, a isti je pogledalo i stotine hiljada ljudi tokom novogodišnje televizijske premijere.

Ekipa Amaneta trenutno radi na produkciji igranog filma “Testament” u kojem ćete, nadamo se, uživati već krajem ove godine.”

https://www.youtube.com/watch?v=GkA1FV4E30o

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button