Valentinovo week u Novom kinu KSC – uz svjetske premijere!

“Prošli životi” – Najbolji film godine prema izboru Nacionalnog udruženja američkih kritičara uz osvojene 2 nominacije za prestižnu nagradu Oscar uključujući za najbolji film!

Ljubavna priča o kojoj bruji čitav svijet na Valentinovo u Novom kinu KSC!
“Prošli životi” – srijeda, 14.02 u 19:30h.

“Bob Marley: One Love” – Ove godine, širite ljubav! Filmčina o glazbenoj i pop-kulturnoj ikoni Bobu Marleyu stiže na velika platna!
“Bob Marley: One Love” – petak, 16.02 u 19:30h.

“Madame web” – ona vidi budućnost! Cassandra Webb (Dakota Johnson) je bolničarka sa Menhetna ali u suštini mutant sa vrlo posebnim superherojskim moćima. Dok se suočava sa prošlošću gradi odnos sa tri djevojke određene da mijenjaju sudbinu. Ali izazovi su pred njima. Zamalo da zaboravimo – Sydney Sweeny je Spider-Woman.

“Madame web” – subota, 17.02 u 18.00 sati.

“Divno vjenčanje” – Nastavak napete ljubavne priče između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu.
Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja…
“Divno vjenčanje” – subota 17.02 u 20:00h.

Novo kino kSC!

Ulaznica 5 KM.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button