Vranješ demantovao da se povlači iz fudbala, ovo je prava istina

Bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ demantovao je pisanja srbijanskih medija da je odlučio iznenada završiti karijeru.

Zapravo je riječ o sporazumnom raskidu ugovora sa Čukaričkim, za koji je nastupao od ljeta prošle godine.

“Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovdje do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumijevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga”, kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

“Imam samo riječi hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Europu i da ostvari svoje ciljeve. Rijetko gdje sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, vjerujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovdje kao igrač, nikad se ne zna”.

Vranješ (34) je dodao da još uvijek ne razmišlja o završetku karijere.

“Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo vidjeti gdje će me put odvesti. Još jednom, želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača“, zaključio je Vranješ.

“Fudbalski klub Čukarički želi da se zahvali Vranješu za sve što je učinio za klub i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. Ognjen će uvek biti rado viđen gost na utakmicama svog Čukaričkog”, stoji na oficijalnoj stranici FK Čukarički.

Vijesti.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button