Biznis liga: Izvještaj nakon odigranih utakmica trećeg dana

Zapisnik i rezultati utakmica Biznis lige 2024. godine

Prva utakmica trećeg dana Biznis lige održana je između ekipa Prvog Pješadijskog bataljona i Policije, koja se nakon neriješenog rezultata (1:1), završila 11:10 na penale. Golove za ekipu Prvog Pješadijskog bataljona postigli su Dudić S. (4), Hodžić M. (4), Lemeš A., Kadić O. i Brkić F. Strijelci za ekipu Policije bili su Durmić A. (6), Delić S. (2) i Đuđo (2). Po četiri timska prekršaja su imale obje ekipe. Iz ekipe Prvi Pješadijski bataljon žuti karton dobio je Armin Šehović.

Druga utakmica odigrana je između ekipa Nelt d.o.o. i FZ Pio – Mio Zenica koja je završila rezultatom 0:2. Golove su postigli Škulj I. i Kovač M.. Ekipa Nelt d.o.o. imala je četiri timska prekršaja, a ekipa FZ Pio – Mio Zenica imala je šest timskih prekršaja. Iz ekipe Nelt d.o.o. žuti karton dobio je Miloš Vasić, a iz ekipe FZ Pio – Mio Zenica Mirza Kovač.

Treća utakmica Biznis lige održana je između ekipa Heidelberg Materials Cement, BiH d.d. Kakanj i Policije koja je završila rezultatom 1:2. Jedini gol za ekipu Heidelberg Materials Cement postigao je Goga N., a golove za ekipu policije postigli su Hrustanović A. i Durmić A.

Ekipa Heidelberg Materials Cement imala je šest timskih prekršaja, a ekipa Policije tri timska prekršaja. Iz ekipe Heidelberg Materials Cement žuti karton dobio je Irnes Bašić.

Četvrta utakmica odigrana je između ekipa Kantonalna bolnica Zenica i Nelt d.o.o. koja je završila rezultatom 2:1. Golove za ekipu Kantonalne bolnice Zenica postigli su Telalović H i Podojak A., a strijelac jedinog pogotka za ekipu Nelt d.o.o. postigao je Rizvan A. Ekipa Kantonalna bolnica Zenica imala je četiri timska prekršaja, a ekipa Nelt d.o.o. dva. Semir Spahić iz ekipe Kantonalne bolnice Zenica dobio je žuti karton.

Posljednja utakmica trećeg dana biznis lige održana je između ekipa FZ Pio – Mio Zenica i Heidelberg Materials Cement, BiH d.d. Kakanj koja je završila rezultatom 1:2. Pogodak za ekipu FZ Pio – Mio Zenica postigao je Škulj A., a Bašić A. iz ekipe Heidelberg Materials Cement osigurao je pobjedu svoje ekipe sa dva pogotka. Ekipa FZ Pio – Mio Zenica imala je tri timska prekršaja, a ekipa Heidelberg Materials Cementa pet. Muamer Migić i Bajazid Delibašić iz ekipe Heidelberg Materials Cementa kažnjeni su žutim kartonima.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button