Baby Lasagna odbio 50.000 eura, poručio hrvatskoj vladi da se taj novac donira

Premijer Hrvatske Andrej Plenković je u ime Vlade na sjednici najavio novčanu nagradu od 50.000 eura Marku Purišiću, poznatijem kao Baby Lasagna. No, on to neće prihvatiti.

Naime, za uspjeh na Eurosongu, vladajući su ga željeli novčano nagraditi i na taj mu se način zahvaliti na velikom uspjehu.

“Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljan je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći”, napisao je na Instagramu Baby Lasagna pa nastavio:

“Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matilnih stanica KBC Zagreb. Hvala.”

N1

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button