Oglasili se iz ustanova kojima je Bejbi Lazanja donirao svoju nagradu od 50.000€: “To dolazi od čoveka koji..”

Nakon što je Bejbi Lazanja, danas, 16. maja, odbio nagradu koju mu je dodjelila džrava Hrvatska, i sva sredstva donirao u humanitarne svrhe bolnici, nakon čega se ispred KBC Zagreb, oglasio direktor.

Direktor KBC-a Zagreb, Ante Ćorušić, se na konferenciji za medije zahvalio Marku na donaciji.

– Posebno mi je to drago kada dolazi od najpopularnijeg Hrvata na svijetu! – istakao je Ćorušić te dodao kako je mladi istarski muzičar svojim nastupom na Evroviziji “silno pomagao u promociji domovine”.

– Još jednom mu se zahvaljujem. Taj novac koji nam je donirao će biti upotrebljen tamo gde je on htio – dodao je Rebra.

Najavio je i kako će se krajem juna ili početkom jula otvoriti u novim prostorima Zavod za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica te da će Bjebi Lazanju svakako pozvati na otvaranje.

– Vjerujem da će našim pacijentima otpjevati “Rim Tim Tagi Dim” – dodao je.

Ćorušić je poručio i da će 25.000 eura, koje im je Marko donirao, utrošiti za još komforniji smeštaj pacijenata.

– Jako me ovo iznenadilo jer dolazi od čovjeka koji ima 28 godina, ali gledajući njega i sve što on radi u zadnje vrijeme… – zaključio je Ćorušić, prenosi 24sata.hr.

Inače, o donaciji je govorio i prim.dr. Milivoj Novak, zamjenik direktora KBC-a Zagreb, kao i prof.dr. sc. Goran Roić, direktor Klinike za dječije bolesti, gdje se nalazi Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”.

– Dok je pjevao, svi smo navijali za Marka, a sada nam je pokazao i koliko je veliki čovjek – rekao je za 24sata Roić.

(Telegraf.rs)

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button