Kultno igralište dobiva svoj novi sjaj: Potpisan ugovor o izgradnji igrališta OŠ “Hamdija Kreševljaković”

Osnovna škola “Hamdija Kreševljaković” uskoro će dobiti potpuno novo sportsko igralište, zahvaljujući potpisanom ugovoru o izvođenju radova. Ovaj važan projekt predviđa izgradnju modernih terena za nogomet, odbojku i košarku, uz postavljanje adekvatne podloge, mobilijara i tribina, što će omogućiti učenicima i lokalnoj zajednici da uživaju u sportskim aktivnostima u vrhunskim uvjetima.

Novo igralište predstavlja značajan iskorak u unapređenju sportske infrastrukture škole, koja ima dugu tradiciju u promicanju sporta među mladima. Svi potrebni radovi bit će izvedeni u skladu s najvišim standardima, što uključuje postavljanje kvalitetne podloge koja će osigurati sigurnost i udobnost za sve korisnike, kao i postavljanje tribina koje će omogućiti roditeljima, nastavnicima i ostalim posjetiteljima da prate sportske aktivnosti.

Kultno igralište dobiva svoj novi sjaj

Igralište OŠ “Hamdija Kreševljaković” ima posebno mjesto u srcima mnogih generacija koje su tu provodile vrijeme, razvijajući svoje sportske vještine i stvarajući neizbrisive uspomene. Njegova obnova stoga ima i simboličku vrijednost, jer ne predstavlja samo modernizaciju infrastrukture, već i očuvanje tradicije i duha zajednice.

Novo igralište bit će opremljeno mobilijarom koji uključuje moderne sprave za igru i trening, što će dodatno obogatiti iskustvo učenika i ostalih korisnika. Pored toga, postavljanje tribina omogućit će održavanje većih sportskih događaja i turnira, čime će se igralište pretvoriti u pravi centar sportskih zbivanja za cijelu zajednicu.

Zasluge za ponovno oživljavanje terena

Zasluge za ponovno oživljavanje ovog kultnog terena pripadaju mnogima koji su prepoznali važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu. Lokalne vlasti, školska uprava, roditelji i svi koji su sudjelovali u ovom projektu pokazali su kako zajedničkim naporima možemo ostvariti značajne promjene koje će imati dugoročne pozitivne učinke na mlade generacije.

Ovaj projekt ne samo da će omogućiti bolji i kvalitetniji prostor za sportske aktivnosti, već će također poslužiti kao inspiracija za slične projekte u drugim zajednicama. Povratak sjaja igralištu OŠ “Hamdija Kreševljaković” simbolizira vraćanje života u jedan važan segment školskog i društvenog života, gdje će nove generacije imati priliku stvarati svoje uspomene i razvijati svoje talente.

Svečano otvorenje novog igrališta očekuje se s nestrpljenjem, a njegov završetak bit će označen kao nova era u povijesti škole, gdje će sport i zajedništvo dobiti novo, modernizirano lice, spremno za buduće izazove i uspjehe.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button