Izvještaj Policijske stanice Kakanj: Računalna prevara i krađa motorne pile

Dana 04.07.2024. godine, u 09,25 sati, u prostorije Policijske stanice Kakanj, pristupila je L.M. (1981.) iz Kaknja i prijavila da je nad istom u proteklih mjesec dana izvršena računalna prevara, kojom prilikom je sa njenog računa u BBI banci otuđeno 447,54 konvertibilnih maraka. Sačinjena je usmena prijava na zapisnik od strane policijskih službenika Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužioca, a daljnji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela nastavljaju policijski službenici Sektora kriminalističke policije.

U toku noći 03/04.07.2024. godine, u mjestu Podbjelavići, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo ”Teška krađa” u podrumske prostorije kuće vlasništvo M.Đ. iz Kaknja. Tom prilikom iz kuće je otuđena motorna pila marke ”Husqvarna”, jedan trimer i 5 litara benzina. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button