Narednih dana sunčano vrijeme sa temperaturama do 39 stepeni

Narednih dana u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme sa temperaturama do 39 stepeni Celzijusa.

“U petak, sunčano vrijeme. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 35, na jugu do 38 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U subotu, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 26, a dnevna od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 38 stepeni.

U nedjelju se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 39 stepeni.

U ponedjeljak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 29 do 34, na jugu do 39 stepeni.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button