Narušavanje javnog reda i mir te teška krađa u Kaknju: Hronika policijskih intervencija

Dana 14.10.2024. godine, u 02,20 sati, u ulici Rudi Čajavec, od strane lica Ć.I. (1995) i Š.E. (1997) oba iz Kaknja, narušen je javni red i mir međusobnom tučom, dok su boravili u stanu, vlasništvo Š.E., nakon čega je Ć.I. sjekirom razbio prozor u stanu. Oba lica su lica lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužioca, koji nastavljaju dokumentovanje navedenog događaja.

Dana 14.10.2024. godine, u 12,35 sati, putem telefona dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Kakanj obratio se P.Dž. (1966.) iz Kaknja, uposlenik “Elektrodistribucije” Kakanj, te prijavio da je u ulici Omera Maslića, od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo “Teška krađa”. Tom prilikom sa kuće vlasništvo Š.R. je otuđeno elektro-brojilo. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button