Izvještaj PS Kakanj: Prijavljene teška krađa i fizički sukob s teškim tjelesnim povredama

Dana 03.10.2024. godine u 11,15 sati u službene prostorije Policijske stanice Kakanj obratio se K.M. (1957) iz Kaknja i prijavio da je od strane nepoznatog lica od mjeseca jula tekuće godine do momenta prijave izvršena “Teška krađa” u njegov poslovni prostor u ulici Alije Izetbegovića. Tom prilikom iz objekta su otuđene bakarne cijevi. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Kakanj, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela.

Dana 03.10.2024.godine u 18,15 sati putem telefona obratila se O.M. (1963) iz Kaknja, te prijavila da je u mjestu Doboj došlo do međusobne tuče između O.S. (1956) i M.E. (1982) oba iz Kaknja. Tom prilikom isti su zadobili vidne povrede, te su se obratili u Dom zdravlja Kakanj radi pružanja ljekarske pomoći, a potom i u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je konstatovano da je O.S. zadobio lakše tjelesne povrede, dok je M.E. zadobio teške tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta događaja je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Kakanj uz prethodno upoznavanje dežurnog tužitelja. Učesnici ovog događaja su lišeni slobode, te je nad istim provedena kriminalistička obrada.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button