Poveži se s nama

Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Radio Kakanj portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio Radio Kakanj portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg sadržaja sa portala Radio Kaknja bez prethodne dozvole. Svako preuzimanje za komercijalnu distribuciju bez prethodne dozvole podložno je tužbi. Za dozvolu za preuzimanje sadržaja obratite se na e-mail: web@radiokakanj.co.ba

Ukoliko smtrate da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti Radio Kakanj portal na e-mail adresu: web@radiokakanj.co.ba

Radio Kakanj portal sadrži linkove na web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i Radio Kakanj portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan Radio Kakanj portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari na vijestima i na našoj Facebook stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala Radio Kaknja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, Radio Kakanj nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Radio Kakanj zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. Radio Kakanj portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.