Mlada bh. glumica Elena Matić dobila glavnu ulogu u seriji na Amazon Primeu

Mlada bosanskohercegovačka glumica Elena Matić iz Dervente dobila je glavnu ulogu u seriji “Romancero”, koja će se emitirati na Amazon Primeu.

Kako saznajemo na Twitter profilu bh. ambasadorice Danke Savić u Španiji, mlada glumica Elena Matić dobila je glavnu ulogu u horor seriji “Romancero” koja će se emitirati na Amazon Primeu.

“Danas nas je posjetila Elena Matić, prekrasna i veoma talentirana četrnaestogodišnja djevojčica iz Dervente koja snima glavnu ulogu u seriji “Romancero” za Amazon Prime u Španiji. Elena je izabrana na kastingu u kojem je sudjelovalo čak 300 djevojčica iz cijele Europe”, napisala je bh. ambasadorica.

Na Instagram stranici “Talent agency zona” napisali su kako se njihova najmlađa glumica Elena Matić vratila iz Almerije u Madrid gdje snima glavnu ulogu te da je zajedno s direktoricom agencije Zona – Anilom Gajević posjetila i sjedište bh. ambasade u Španiji.
Ova mlada glumica već je imala priliku glumiti u filmu “Kineski zid” gdje je kao devetogodišnja djevojčica tumačila jednu od glavnih uloga. Također, glumila je i u kratkometražnom filmu “Bon Voyage” snimljen 2017. godine kada i “Kineski zid”.

Klix.ba

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button