Sjajna Martina Jozinović govorila u programu Radio Kaknja – Novi nastup u “Zvezdama Granda” u subotu 4. marta!

Kakanjka Martina Jozinović sa trenutnom adresom u Beču takmičarka je ovogodišnjeg izdanja “ Zvezda Granda”. Svojim nastupom u drugom krugu oduševila je sve članove žirija kao i publiku pogotovo iz BiH i njenog rodnog Kaknja.

Za program Radio Kaknja Martina je govorila o svojim utiscima nakon što je prikazana emisija u subotu 25.2., reakcijama koje je izazvala kako kod članova žirija tako i brojnih medija koji su upravo u Martini vidjeli novu zvijezdu, a posebno o reakcijama šire javnosti i u Kaknju ali i širom BiH i regiona:

Martina: Hvala vam puno. Znala sam da će biti pozitivnih komentara, ali sam se stvarno iznenadila koliku sam podršku dobila od naših medija ai ljudi. Nisam zaista očekivala toliki bum i želim da se zahvalim svima koji su me podržali, posebno mojim Kaknjcima i Bosancima.

Prema reakcijama žirija smiješi ti se finale …koja su tvoja očekivanja?

Martina: Trudim se da ne razmišljam puno o finalu, fokusiram se više da budem bolja iz kruga u krug, pa ćemo vidjeti gdje će me to dovesti.

Šta publika može očekivati od tvog sljedećeg nastupa, ako možeš otkriti šta ćeš pjevati?

Martina: Moj sljedeći nastup je već u subotu 4.3. i ne bih ništa da otkrijem , ali sam sigurna da ćete biti zadovoljni….

Radio Kakanj se zahvaljuje Martini na izdvojenom vremenu za razgovor sa nama i želimo joj puno sreće u daljem takmičenju i životu! Sretno Martina!

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button