Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica” Kakanj poziva na prvu godišnju skupštinu

Prošle godine u Kaknju je osnovano Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica” Kakanj. Vrijedni članovi ovog udruženja koriste svaku priliku, kao što su “Kakanjski dani”, novogodišnji praznici-podjela paketića, 8. mart-Dan žena, da postave svoj štand i rade na promociji udruženja.

Tako su za 8. mart, osim štanda koji je bio postavljen kod pošte gdje su se mogli svi zainteresovani fotografisati sa njihovim maskotama, 2 prekrasna psa sibirska samojeda, saznati nešto više o udruženju ili se učlaniti u udruženje, a naveće, sa istim ciljem -promocija udruženja organizovali i druženje uz muziku uživo mladih iz kicka, u popularnom kakanjskom U.O. Del.
Za naš radio je govorila osnivačica i predsjednica udruženja Saida Husagić Schröder:

Udruženje za zaštitu životinja “Skitnica” Kakanj u srijedu 15.marta u 18 sati, održat će prvu godišnju skupštinu, na kojoj će biti analizirane aktivnosti udruženja u proteklom periodu, te definisani ciljevi djelovanja u narednoj godini.

Iz Udruženja “Skitnica pozivaju svoje članove, simpatizere i sve sugrađanke i sugrađane, ljubitelje životinja i vlasnike kućnih ljubimaca, da prisustvuju prvoj godišnjoj skupštini, te i na taj način daju podršku radu Udruženja za zaštitu životinja “Skitnica” Kakanj.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button