‘Ovo je dokaz prave ljubavi’: Snimka dede (102) koji donosi cvijeće supruzi u bolnicu rastopila društvene mreže

Gotovo svi priželjkuju partnera koji će paziti na njih i voljeti ih do kraja života.

Srcedrapajuća snimka objavljena na Twitteru prikazuje 102-godišnjeg muškarca kako posjećuje svoju ženu i poklanja joj cvijeće.

Na snimci muž ulazi u ženinu bolničku sobu, hoda polako uz pomoć druge osobe. U ruci drži buket bijelog cvijeća. Prilazi svojoj ženi i nježno je poljubi u obraz, a zatim joj predaje cvijeće.

“102-godišnji suprug nosi cvijeće ljubavi svog života koja je u bolnici”, stoji u naslovu videa. Otkako je objava podijeljena na Twitteru u četvrtak, prikupila je više od 14.000 pregleda.

‘Dokaz prave ljubavi’

“Ljubav pobjeđuje unatoč svemu”, “Bog ih blagoslovio”, “Ovaj video me rasplakao. Ovo je dokaz prave ljubavi i ovakve stvari me uvijek oraspolože”, komentirali su ljudi ispod objave.

U drugoj sličnoj priči, muž susreće svoju ženu nakon njezine borbe protiv bolesti u bolnici. U videu od 42 sekunde, objavljenom na Redditu, žena se može vidjeti kako ulazi u kuću i drži muža za rame. Neko kaže: “Sretan Božić.”

Pokušava ga poljubiti u obraz, ali on se suzdržava jer ne prepoznaje odmah tko stoji iza njega. Ipak, ona ga poljubi u obraz. Zatim se muž okrenuo kako bi konačno pogledao osobu iza sebe. Iznenadio se kada je ugledao svoju ženu i tada je uhvati za ruku.

Odmah je počeo nekontrolirano plakati, a ona ga je pokušavala utješiti. Kroz cijeli video, Diddyjeva pjesma “Coming Home” svira u pozadini.

“Prokletstvo, ovo je prekrasno. Svako zaslužuje takvu ljubav svog partnera”, “Mislim da je ovo ono što svi želimo”, bili su neki od komentara.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button