Biznis liga: Pobjednički trofej osvojila ekipa Policija

Danas je u Kaknju održano takmičenje u malom nogometu, a pobjednički trofej osvojila je ekipa Policija! Nagrade su im uručili nacelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević, a osim pehara i diplome, osvojili su i ček u iznosu od 800 KM.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Općina Kakanj/Jp Grijanje, a nagrade im je uručio direktor JU KSC Kakanj Mirza Mušija. Pored pehara i diploma, drugoplasirani su dobili i ček u iznosu od 500 KM.

Treće mjesto zauzela je ekipa Tiron, a nagrade su im uručili šef odjela za sportske djelatnosti Marin Mijač. Trećeplasirani su osvojili pehar, diplomu i ček u iznosu od 300 KM.

Posebne nagrade dodijeljene su i najboljem golmanu, Adnanu Pipi, kojeg je nagradio šef odjela za opće poslove Nihad Tukić, a osim pehara i diplome, Adnan je dobio i golmanski dres. Najbolji strijelac turnira bio je Haris Ćosić iz ekipe Enikon, dok je titulu najboljeg igrača odnio Emil Piljug iz ekipe Tiron.

Čestitamo pobjednicima i ostalim učesnicima na odličnoj igri i sportskom duhu koji su pokazali tokom takmičenja!

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button