“Zvezde granda”: Martina Jozinović ponovo oduševila

Martina Jozinović svojim nastupom u petom krugu takmičenja “Zvezde granda” oduševila i stasom i glasom.

Članovi žirija su imali samo riječi hvale, prije svega zbog Martininog odličnog pjevanja, a onda i cjelokupnog nastupa, što podrazumijeva i stiling, i pokret i izraz…kako to oni vole reči “kompletan paket!

Redali su se glasovi, svih šest a potom i prednost u preglasavanju (4:2), kao i pozitivni komentari i komplimenti svih članova žirija a posebno Bosanca koji nije krio svoje oduševljenje Martininim cjelokupnim nastupom, te je pusebno pohvalio što je prvu pjesmu, svoje mentorice Marije Šerifović, otpjevala potpuno na svoj način.

Bosanac je respekt i pohvale za Martinu izrazio tako što je oslovio sa kolegice! A Marija je rekla da je lako raditi sa kandidatima koji posjeduju ogroman talent ali su spremni i da slušaju ali i usvoje sve savjete!

Sve čestitke našoj Martini i želimo joj da i dalje, i u narednim krugovima takmičenja ovako uspješno predstavlja svoj Kakanj i BiH!

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button