Uručena novčana nagrada razredu kakanjske gimnazije u kojem su svi učenici ostvarili odličan uspjeh

Danas svjedočimo solidarnosti i zajedništvu kakanjskih gimnazijalaca, bez obzira kojoj generaciji pripadaju.
Danas je, uz lijepu čestitku u usmenoj i pisanoj formi, uručena i novčana nagrada predstavnicima razreda kakanjskih gimnazijalaca – odlikaša (svi učenici postigli odličan uspjeh u protekloj, završnoj školskoj godini).

Nagradu je dodijelila generacija koja je pohađala gimnaziju u periodu 1977 – 1981. godina. Generaciju 1977-1981. godina predstavljali su Fadil Merdić, Marsel Omeragić i Elvedin Delibašić.

Nagradu je u ime svoje generacije učenika gimnazije uručio Fadil Merdić, a nagradu je primio Amel Husika, predsjednik razreda gimnazije u kojem su svi učenici postigli odličan uspjeh.
Uz Amela, gosti su bili i Hana Zaimović, te Ali-Harun Neimarlija.

U ugodnom i lijepom ozračju razgovaralo se o sjajnim rezultatima koje su postigli učenici kakanjske gimnazije, te planovima za budući period.

Uskoro će biti objavljen i javni poziv Općine Kakanj na osnovu kojeg će učenicima generacije i najboljim studentima biti dodijeljene novčane nagrade.

Učenicima osnovnih škola koji su ostvarili odlične rezultate na takmičenjima iz matematike, fizike i engleskog jezika nagrade Općine Kakanj su već dodijeljene.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button