Ured načelnika: Upriličen prijem za našu sugrađanku Meliku Buza

Načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević danas je u svom uredu ugostio našu mladu sugrađanku, veoma uspješnu pijanisticu Meliku Buza koja godinama širom svijeta svojim talentom i vrijednim radom pronosi lijep glas o sebi, svojoj porodici, našem Kaknju i domovini Bosni i Hercegovini.
Načelnik je svojoj gošći uputio čestitku za vrijedan rad i izraze zahvalnosti za činjenicu da se za Kakanj daleko čulo baš kroz Melikine nastupe u koncertnim dvoranama, kroz festivale i takmičenja na kojima je pobjeđivala, kroz studij u Austriji, kroz stručna usavršavanja s pedagozima iz cijelog svijeta…

Susret je bio i prilika za razgovor o Melikinim planovima za budućnost, te o modalitetima podrške kakanjske lokalne zajednice ovoj vrijednoj ambasadorici Kaknja i Bosne i Hercegovine u oblasti kulture.
Prijemu je prisustvovao i Edin Aliefendić, šef Službe za društvene djelatnosti, boračka pitanja, raseljena lica, izbjeglice i povratnike.

Program Radio Kaknja možete slušati UŽIVO na ovom linku. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook | Instagram | Twitter

   
Back to top button